O originalitě zboží na Dreamstocku.

shirt Milujem značky.

Ten pocit jistoty kvality a stylu. Kdy se logo stává něčím víc, než jen laciným obrázkem na tričku. Kdy s sebou nese historii a hodnoty, se kterými se můžeme ztotižnit. Ten pocit, kdy počítáme roky nazpátek, kdy jsme si do šatníku to tričko koupili. A stále ho můžeme nosit jako nové. A když jsme začli článek dneska trochu ohraným slovek kvalita, tak právě u věcí, které prodáváme, poznáte jeho význam. Často už jen na první dotek. Detaily dělají celek.

Nemáme rádi padělky. Výroba a prodej padělků je vlastně krádež značky. A to jde přesně opačným směrem než Dreamstock. My ty značky přeci propagujeme a doporučujeme:).

Níže si můžete přečíst pár argumentů, proč se u nás skutečně nemusíte bát nakupovat. Protože si myslíme, že důvěra mezi námi je velmi důležitá a pokud můžeme, rádi ji prohloubíme.

 

Obchod existuje už od roku 2012, firma Dreamstock od roku 2014 (výpis z obchodního rejstříku), platíme daně, dodržujeme zákony. A můžete se za námi přijít podívat a zboží si před nákupem prohlédnout! 

Návrh bez názvu (37)_1

 

Na Heurece máme certifikát ověřeno zákazníky a s Heurekou spolupracujeme prostřednictvím Heureka pointů.

2_3

 

Garantujeme spokojenost, zboží můžete ZDARMA vrátit nebo vyměnit do 100 dní od nákupu. V případě vratky peníze vracíme ještě ten den, co k nám balíček dorazí. 

1_2

 

DOPORUČUJEME PŘIKOUPIT

Záruka výběru správné velikosti + 29 Kč / 1,2 €

Výměna nebo vratka 100% na naše náklady.