#dreamteam

Dreamstock dělá eshop s luxusní módou. Autenticky. Na koleni. Punkově. Od nuly. Od roku 2014. V našich kancelářích nehledejte komfort, klídek (nudu) a kafíčka. Tohle patří zatím hlavně našim zákazníkům. Jsme stále na začátku cesty a každý den tvrdě a s obrovským nadšením a drajvem makáme na tom, abychom stále inovovali a překvapovali naše zákazníky i konkurenty svým precizním a inovativním přístupem. A funguje nám to, meziročně rosteme o desítky až stovky procent. Práce u nás není o tom jít v pondělí makat, nějak si to odsedět a už se zase těšit na pátek odpoledne. My se tu tou prací bavíme a sháníme stejně zapáleného člověka.

Na naší centrále v Praze jsme teď nastálo 3 - 4 (+ zhruba 5 externistů). S čím bychom potřebovali aktuálně pomoct?

 

telemarketer Zákaznická péče, provoz

Jedná se o provoz eshopu se vším, co k tomu patří, a se zaměřením na zákaznickou péči. Nejlépe tak potřebujeme někoho se zkušenostmi nebo alespoň opravdovým zapálením pro to, aby byl zákazník spokojen na 110%. Tohle je pro nás fakt důležitý!

Práce na naší výdejně, emaily, infolinka, inventury, balení zásilek, správa produktového portofila, psaní textů, fotografování produktů atd.. Potřebujeme někoho kreativního a samostatného. Pak není problém si u nás v širokém portfoliu prací, které jsou potřeba dělat každý den, najít něco, na co se lze specializovat. Rádi bychom začali pomalu. Stačí by nám třeba jen pár dní v týdnu a pak bychom mohli třeba spolupráci prohloubit. Hledáme někoho mladšího = 20 - 30 let, svěžího, někoho, koho zajímá móda, nebojí se práce a je zvyklý problémy řešit. Pracovat lze třeba při studiu vejšky. Pokud by ta vejška byla zaměřená na marketing, tak to by bylo úplně ideální. Ale nemusí.

Jsme flexibilní ve všem, můžeme toho spoustu naučit a zároveň se třeba i rádi něčemu přiučíme, pokud máš zkušenosti. Nabízíme tak velmi dynamické prostředí, fresh team, prémiovou fashion za nákupku nebo třeba super teambuilding akcičky.

Práce nejlépe na DPP, případně OSVČ.

Životopisy bez chyb a s fotkou na: dejnamvedet@dreamstock.cz

Adresa: Nevanova 11, Praha 6

Odměna: 120 Kč, dle domluvy

 

browser Marketing

Interní markeťák, kterej je zapálenej do propagace. V portfoliu máme spoustu marketingových kanálů, které potřebujeme buď přímo technicky spravovat nebo pro ně jen kreativně tvořit grafické podklady. Konkrétně se jedná o FB / IG reklamy + příspěvky, Emailing, Chatbot marketing, Push notifikace, základní práce s grafikou, textem atd. Vyžadujeme alespoň základní znalosti a povědomí o fungování ecommerce byznysu.

Jsme flexibilní ve všem, můžeme toho spoustu naučit a zároveň se třeba i rádi něčemu přiučíme, pokud máš zkušenosti. Nabízíme tak velmi dynamické prostředí, fresh team, premiovou fashion za nákupku nebo třeba super teambuilding akcičky. + možnost částečného home-office, dle domluvy. Týdenní časová dotace u nás v kanceláři by měla být alespoň 2 pracovní dny.

Práce nejlépe na DPP, případně OSVČ.

Životopisy bez chyb a s fotkou na: dejnamvedet@dreamstock.cz

Adresa: Nevanova 11, Praha 6

Odměna: Dle domluvy a zkušeností

 

A jak v Dreamstocku fungujeme?

jakfungujeme1

Tady tvoříme zákaznickou podporu, marketing a IT. Jsme tu už od roku 2016 a začíná to tu pro nás být malé, plánujeme přesídlení do 2x větších prostor v rámci stejné komerční budovy.

 

jakfungujeme2

Denně nám rukama protečou stovky kusů značkového oblečení. Ve finále dojde zákazníkovi navoněná objednávka v honosné robustní krabici, která je původně konstruována pro křehkou elektroniku.

 

jakfungujeme3

Pracujeme na vlastním automatizovaném skladu, abychom dokázali ukočírovat hormadící se tisícovky kusů položek. zrychlovat procesy a doručovat stále rychleji. Protože na pořádku nám prostě záleží.

 

jakfungujeme4

Spoustu věcí si děláme sami, interně, máme tak spoustu věcí pod vlastní kontrolou. Hodně se musíme učit a společně tak rosteme. Zvětšuje se náš tým i vědomosti a dovednosti. Každý den se posouváme o kus dál.

 

jakfungujeme5

Support našemu eshopu poskytuje i dost externích parťáků, hlavně po Praze. Hodně tak schůzkujeme a menedžujeme projekty, na které sami nestačíme.

 

Tak co, zaujali jsme?

Dejnamvedet@dreamstock.cz!

 

DOPORUČUJEME PŘIKOUPIT

Záruka výběru správné velikosti + 29 Kč / 1,2 €

Výměna nebo vratka 100% na naše náklady.