Dreamstock končí.

Ahoj,

moje jméno je Luboš a tuhle firmu jsem založil v létě roku 2014. Založil jsem ji proto, abych sem mohl dodávat kvalitní značkové oblečení za v té době nevídané ceny. V roce 2014 šlo koupit nové originální tričko Calvin Klein buď přímo na pobočce CK za zhruba 2 000 Kč, anebo na Dreamstocku online a za polovinu. Byly to super časy, nabízeli jsme služby a zboží, co tu nikdo neměl.

Od té doby jsme toho zažili opravdu hodně. Hodně jsme se zlepšili ve všech směrech. Hodně jsme vyrostli. Krom Dreamstocku jsme stihli založit i další eshopy, Treesome a Fotověci. Odbavili jsme desítky tisíc objednávek, vytvořili na vašich tvářích spoustu úsměvů a taky nadělali spoustu chyb, ze kterých se stále učíme.

Snímek obrazovky 2021-07-13 v 13.54.41

Po těch sedmi letech cítím, že je čas na změnu. Věřím, že je náš tým nyní již dostatečně zkušený a že společně dokážeme velké věci, byla by škoda věnovat veškerou svou pozornost činnosti, která je zodpovědná za 10% celkové roční lidské uhlíkové stopy. Uvědomil jsem si, že jsou důležitější věci, než prodat toho co nejvíce, vydělat co nejvíce, prodávat rychleji, cpát do reklamy stále více peněz a ještě víc profitovat z toho trochu slepého kolotoče nákup prodej, nákup prodej, který krom růstu nikam pořádně nesměřuje. V rámci projektu Treesome se teď hodně angažujeme v aktivní ochraně přírody, sázíme stromky v našem lese a jeho okolí, vyrábíme ekologický přírodní nábytek, nejsme lhostejní k našemu okolí a přijímáme společenskou zodpovědnost z naší ekonomické činnosti. Samotný koncept značkové fast fashion se mi osobně tak čím dál hůře propaguje a je pro mě stále těžší hledat další motivaci k práci. 

Snímek obrazovky 2021-07-13 v 13.55.24

Po dlouhých firemních schůzích a přemýšlení co s tím, jsme společně našli východisko jak prodávat v podstatě stejné produkty, ale prakticky vůbec při tom neubližovat naší planetě. Tím řešením je prodej použitého prémiového oblečení a sběratelských kousků. Chceme prodávat kvalitní oblečení s příběhem. A tento druh oblečení je jako bonus 100% recyklovaný. A to stále není všechno, poskytneme vám ho totiž za ještě lepší cenu než kdykoliv před tím. Nažehlené, navoněné a dodané v recyklované krabici přelepené papírovou lepicí páskou. Od každého kousku máme jen jeden kus, těžko na ulici tak potkáte někoho s identickým kusem.

Snímek obrazovky 2021-07-13 v 13.55.38

Ve spolupráci s Fotověcmi vám chceme nové kousky prezentovat ve špičkové kvalitě. Od začátku se orientujeme na online a i když jsme měli vždy alespoň přístupnou výdejnu, chceme vám být teď ještě blíže. V rámci tohoto projektu pro vás chceme připravit i kamenný obchod. Již nyní tak hledáme vhodnou nemovitost v centru Prahy nebo jeho blízkosti (víte o něčem? Dejte nám vědět!).

Snímek obrazovky 2021-07-13 v 13.54.57

No, tak tady to máte. Jsem si vědom toho, že takto velmi pravděpodobně přijdeme o mnoho pravidelných zákazníků a hodně z vás teď zklameme. Také je mi jasné, že objednávky pravděpodobně půjdou skokově dolů už jen proto, že z eshopu zmizí spoustu produktů. Doprodáme jen skladové kousky. Další dodávky nového značkového oblečení pozastavíme. Tomuto novému směru ale věřím natolik, že jsem připraven nést tuto oběť a také věřím, že to spoustu z vás pochopí.

Díky všem, co jste s námi těch dlouhých 7 let spolupracovali, jen díky vám můžeme dělat práci která nás baví, naplňuje a každý den učí nové věci.

PS: Díky za přečtení takto dlouhého textu, obrázky v textu jsou z připravovaných kolekcí +, aby se vám to celé lépe četlo:) 

 

 

DOPORUČUJEME PŘIKOUPIT

Záruka výběru správné velikosti + 29 Kč / 1,2 €

Výměna nebo vratka 100% na naše náklady.