Ledvinka je nejlepší kámoš i módní zabiják

S ledvinkou se to má jako s rouškou. Kdo ji nosil před měsícem, byl k smíchu, teď jí nosí všichni.

Vintage, co letí

A zase jsme u toho, že, co je retro, to je prostě in. Ledvinka už je s námi dvacet let. Malé zavazadlo na zip, které se, na rozdíl od kabelky, dá nosit všelijak. Stala se královnou 80. let a začátku let devadesátých. Její úžasnou trendovost
a využitelnost jsme ale jako prckové nedokázali docenit, když se nám na školním výletě otloukala o třísla. Tomuhle trendu to trvalo 20 let, ale je mezi námi a je potřeba ho správně uchopit. Nebo uchytit? 

 Lekce z dějepisu

Ledvinka uspokojí každého, kdo je vyznavačem vintage. Converse zase ledvinky přinesl mezi skejťáky. Ostatní prostě docení relativně nízkou cenu, za to velkou praktickou využitelnost. Proč má tedy i dnes své odpůrce? Pamatujete éru devadesátek? Tu dobu, kdy se za ponožky v sandálech neposílalo na doživotí? Přesně tak, jak zmizely ponožky ze sandálů, zmizely i ledvinky, jakožto vrchol nevkusu.

 Jak nevypadat jako východoněmecký pornoherec

Být s ledvinkou k smíchu je pořád ještě možné. Stane se to přesně ve chvíli, kdy jí sebevědomě pevně – velmi pevně - uchytíte kolem pasu, jako to rodiče dělali v devadesátkách. To prostě ne. To ne. Prostě ji pověste na rameno, nebo jako batůžek pěkně přes hlavu. Nosit na zádech nebo na hrudníku. Když už ji dáte kolem boků, ne těsně, ale ležérně a zvolte kousek, který podtrhne váš outfit a nebude jen svádět oči kolemjdoucích do vašeho rozkroku.

Módní kousek pro dámy

Když se bavíme o ledvinkách, je potřeba si uvědomit, že už to není jenom sportovní módní doplněk všech možných barev. Dámy, ruku na srdce, jaké věci u sebe skutečně potřebujete nosit. Všechny ty drobnosti potřebné k životu jako je rtěnka, zrcátko, telefon, ocelové lanko na přeřezání padlého stromu, to vše se vejde do ledvinky. Proto ani na vás návrháři nezapomněli a do světa vykopli koženkové kousky s elegantní fazónou.

 

 

 

DOPORUČUJEME PŘIKOUPIT

Záruka výběru správné velikosti + 29 Kč / 1,2 €

Výměna nebo vratka 100% na naše náklady.