Romantický elegán králem jara!

Jestli jsi doteď netušil, co je to pastelová barva, rychle volej mámě, jinak budeš letos naprosto out. Tady najdeš přehled toho, v čem si na jaře ostudu rozhodně neutrhneš!

Pánská kabelka není kabelka

Chlap nenosí kabelku! Chlap nosí cross body. Pořádnej chlap nenosí ledviku. Pořádnej chlap nosí cross body. Správnej chlap nikdy, ale nikdy, nenosí řemínek svojí pánské tašky (nikoliv kabelky!) příliš dlouhý. Správný chlap ví, že cross body končí u pasu a na řemínek patří uzlík. Jsi správnej chlap? Už máš svojí kabelku? Teda CROSS BODY?!

Oblečený neoblečený

Pamatujete chytrou Horákyni? Jak přišla v rybářské síti, aby byla současně nahá i oblečená? Horákyně to má v kapse, protože průhledný topy letos frčí. Nemáš průhledný top a přesto chceš svou mužnou hruď vystavit v obdiv? Neber žádný top! Když to máš, tak to ukaž. Přehoď přes sebe košili s kubánským límcem nebo oversized sako a nemůžeš šlápnout vedle.

Velké kapsy nosí, ale rybář to není, milý pane

Na jaře a v létě můžete trénovat na penzi. V módě jsou totiž velké kapsy. Vesta s velkými kapsami, kalhoty s velkými kapsami, bunda s velkými kapsami, kapsa
s velkými kapsami, to prostě letos v šatníku nesmí chybět. Doplň velké kapsy bermudami s velkými kapsami a jsi naprostým králem letních mejdanů.

Romantik za každého počasí

A co když se oteplí? Zahal svoji hruď čímkoliv s barokním nebo tropickým potiskem. Zvol pastelové barvy. Nahoď zvonové kalhoty a doplň je oversized svrškem. Možná ti víc padnou široké kalhoty s vysokým pasem. Každopádně džíny nech letos uskladněné někde mezi out věcmi. Kombinuj pastelový kus oblečení s neutrálními barvami jako je šedá nebo černá.

Velké brýle a malý šperk

Barevná skla jsou na jaře a v létě sázkou na jistotu. Oproti tomu ostatní šperky zvol decentní. Je to ideální způsob, jak se naučit doplňky nosit. Decentní řetízek nebo prstýnek ještě nikoho nezabil a perfektně podtrhne tvůj vyladěný outfit.

 

 

DOPORUČUJEME PŘIKOUPIT

Záruka výběru správné velikosti + 29 Kč / 1,2 €

Výměna nebo vratka 100% na naše náklady.